Miten latauspisteen saa omaan taloyhtiöön?

taloyhtiöt

Miten latauspiste saadaan taloyhtiöön?

1. miten hanke saadaan yhtiökokoukseen käsiteltäväksi.

 1. Hallitus päättää yhdessä isännöitsijän kanssa
  selvittää asiaa, jonka jälkeen hallitus voi tuoda asian
  yhtiökokouksen käsiteltäväksi.
 2. Osakas tai osakkaat voivat myös pyytää hallitusta selvittämään asiaa. Jos hallitus hyväksyy asian niin esitys tulee yhtiökokoukseen hallituksen esityksenä.
 3. Jos hallitus ei halua lähteä selvittämään asiaa osakas voi halutessaan itse tehdä esityksen asian käsittelemisestä yhtiökokouksessa. Vaatimus esityksestä tulee esittää kirjallisesti ja hyvissä ajoin ennen yhtiökokousta. 
 4. Jos seuraavaan yhtiökokoukseen on pitkä aika, oivat osakkaat jotka omistavat vähintään 1/10 yhtiön osakkeista vaatia kirjallisesti asian käsittelemistä myös ylimääräisessä yhtiökokouksessa. 

2. tarveselvitys, sähköverkon soveltuvuuden tarkastus, latausratkaisu ehdotukset ja kustannukset

 1. Osakkaat selvittävät montako latauspistettä tarvitaan taloyhtiölle ( kannattaa huomioida, että 5 tai enemmän pistettä rakentaessa on mahdollisuus saada ara avustus 35% kokonaiskustannuksista).
 2. Kiinteistön sähköverkon soveltuvuus tulee kartoittaa, jotta voidaan selvittää, onko latauspisteitä mahdollista asentaa olemassa olevaan sähköjärjestelmään, ja mitä eri ratkaisuita latauspisteiden saamiseksi taloyhtiöön on saatavilla.               Ota yhteyttä ja tilaa kartoitus!                                                         Hintaan 395€ sis. alv
 3.  Kiinteistön sähköverkon kartoituksesta taloyhtiö saa raportin, jossa esitetään useampi eri ratkaisu latauspisteiden toteuttamiseksi, sekä niiden kustannukset.
 

4. urakan jälkeiset palvelut

3. Latauspisteiden rakennus

 1. Kun taloyhtiö on hyväksynyt sopivimman latausratkaisun, niin tehdään urakkasopimus latauspisteiden rakentamisesta.
 2. Nimitämme kohteeseen vastuuhenkilön, joka on yhteyshenkilönä koko urakan ajan taloyhtiölle.
 3. Kun urakka on valmis niin katselmoimme yhdessä taloyhtiöiden edustjien kanssa, että urakkasuoritus vastaa tilattua ja taloyhtiö on tyytyväinen kokonaisuuteen.
 4. Pidämme käyttökoulutuksen asennetuille laitteille, ja luovutamme dokumentaation urakasta taloyhtiölle. 
 1. Pyrimme tekemään työt niin, ettei takuutöitä tulisi, mutta jos kuitenkin korjattavaa löytyy niin annamme työllemme 24kk takuun.
 2.  Jos kohteeseen on asennettu latauspisteitä joissa on taustajärjestelmä, ja taloyhtiö ei itse halua sitä hallinnoida niin hallinnoinnista voimme myös tehdä sopimuksen. 

ota yhteyttä

lähetä tarjouspyyntö